18 Aralık 2012 Salı

Doğal Enerji Kaynağı

Doğal Enerji Kaynağı
æBal doğal bir enerji kaynağıdır.Bu nedenle çocuklar, yaşlılar, sporcular, hasta ve düşkünlerle birlikte normal sağlıklı insanlar tarafından da severek ve bilinçli olarak tüketilmelidir.
æBal, çeşitli kanser türlerinin tedavilerinde takviye olarak tüketildiğinde umut verici düzeyde olumlu sonuçlar alınmasını sağlar.
æBal, sigara, alkol gibi zararlı alışkanlıkların kötü etkilerinden vücudu korur, temizler ve vücudu yeniler.
æBal, kemiklerde kalsiyum fiksasyonunu artırır.
æBal, enerji ve direnç kazandırır, yaşama sevincini artırır, vücudun tüm fonksiyonlarının normalın üstünde çalışmasını sağlar.
æBalın besin içeriğinin insan sağlığına etkisinin yanısıra olağanüstü bir özelliği de vardır.Bu özellik antimikrobiyal aktivitesidir.
æBalın, bu özelliği nedeni ile Hipokrat zamanından beri hastalıklarda tedavi edici bir araç olarak kullanıldığı bilinmektedir.
æTıbbi literatürde, İngiliz ve Amerikan hastanelerinde birinci sınıf mikrop öldürücü olarak Bal kullanıldığını, Almanya'da yara ve soğuk algınlıklarından kaynaklanan hastalıklarda, Baldan bu yönü ile istifade edildiğini görmekteyiz. Alman Dr. Zaiss'in mikrop öldürücü olarak Balı tentürdiyot 'a tercih ettiğini belirtmesi de ilginçtir...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder